TRENDIGA BÅGAR

Glasögon för alla behov

Snygga, stilrena glasögon för en enklare vardag

GLASÖGON

Trendiga, stilrena bågar

Glasögon är så mycket mer än ett synhjälpmedel. Glasögon blir en del av din personlighet och av din självbild. Därför är det viktigt att hitta rätt glasögon som passar just ditt ansikte och som uppfyller dina behov. Vi vill hjälpa dig att hitta de perfekta glasögonen som är ändamålsenliga, moderiktiga och av god kvalitet.

Individuella bågmodeller och linslösningar

Vi strävar efter att hitta individuella bågmodeller och linslösningar för varje kund. Med vår långa erfarenhet kan du som kund känna dig trygg hos oss. Vi utgår alltid från dina behov och önskemål och hjälper dig att hitta bågar som passar ditt ansikte och som sitter bra. Det är viktigt att dina glasögon passar ditt liv och din livsstil.

Perfekta glasögon för stressade ögon

Idag arbetar många framför datorer, och för att orka jobba effektivt krävs en fungerande ergonomi och fungerande glasögonlösning.
 Vi har specialutbildning inom området och kan hjälpa dig hitta den bästa lösningen!

Pröva gärna vilka linser som passar just för dig på LinssiKlinikkas sidor.

Välkommen in till någon av våra butiker för att se vårt stora sortiment.

Rodenstocklinser

Bedöm synhälsan med hjälp av vår syngranskning med DNEye Scanner. Vi utför allt från tryckgransking till ögonkontroller och ger förslag på linsalternativ. Bland annat våra populära Rodenstocklinser.

Det finns även möjlighet att boka privat syngranskning utanför butikens öppettider.

Torra ögon?

Lider du av torra ögon? Vi har olika fuktighetsdroppar och fuktsprejet Tears Again.

Hos oss hittar du även ergoglasögon (datorglasögon) och skyddsglasögon. Vi har även glasögon anpassade till skytte och snooker. Kom in till någon av våra butiker för mer info!