skip to Main Content
Optiker

Optiker, sök jobb hos oss!

Optiker, jobba hos oss i Karis och Ekenäs!

Bromans Optiik är ett privat företag som ingår i Fenno Optik-kedjan. Vi söker nu en heltidsanställd optiker. I arbetet ingår, förutom syngranskningar, även reparationer, slipning, försäljning och att välja bågar till vårt sortiment. Inget är väl trevligare än att få vara med och välja ut de bågar du ska presentera för kunderna.

Vi använder oss av Rodenstocks maskiner och program

På linssidan jobbar vi med Rodenstocks kvalitetslinser. För dessa får du en grundlig skolning och du kommer även ha möjlighet att använda Rodenstocks maskiner och program. Hos oss finns mycket att lära sig. Våra butiker finns på små orter, med en trivsam och familjär atmosfär. Du får följa ditt arbete och kunden från början till slut.

Ett mångsidigt jobb i inspirerande miljö

Vi söker en person som är villig att lära sig nytt och arbeta mångsidigt med kvalitetsprodukter. Hos oss får du även möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Skicka gärna in din ansökan även om din svenska inte är så stark – huvudsaken är att du är villig att lära dig. Språket lär du dig givetvis bäst genom att använda det och vi stöttar dig hela vägen.

Arbetstiderna är 9-17 på vardagar och 9-14 på lördagar. Kanske är det dags att flytta till en småstad? Om du inte är redo för det än, tar det bara en timme från Helsingfors till Ekenäs och Karis ligger ännu närmare!

Ansökan och mer information

Mer information fås av Rudy Lindberg: 044 9777 813 eller rudylindberg@gmail.com

Ta kontakt, så diskuterar vi vidare!

Back To Top